Navigácia

  • Vernisáž v kaštieli

    Vernisáž výstavy s názvom Začínam … Bianky Polovkovej sa konala v priestoroch kaštieľa v utorok popoludní. O kultúrny program sa postarali opäť naši žiaci Jozef Gnip so svojím učiteľom Pavlom Ľoncom a Veronika Fedáková, žiačka Kataríny Valalikovej.
  • Valentínsky remeselný market

    Nedeľné popoludnie venované Valentínskemu remeselnému marketu svojim vystúpením spríjemnili aj naši akordeonisti Justin Soroka a Martin Paraska, ktorých vedie učiteľ Peter Hudák.🙂

  • 10 rokov s Charitou v Snine

    21. januára sa konala oslava 10. výročia pôsobenia Arcidiecéznej charity Košice v Snine. Na akcii vystúpil akordeónový súbor pod vedením uč. M. Rusnáka, žiak uč. P. Ľonca T. Kovaľ a A. M. Čopíková žiačka uč. I. Kovaľovej.

  • Vernisáž výstavy v kaštieli

    Dňa 18. januára sa v sninskom kaštieli otvorila výstava sninského maliara, grafika a ilustrátora Miroslava Capovčáka. Podujatie otvorili náš učiteľ Martin Rusnák st. spolu so synom, našim bývalým žiakom, Martinom Rusnákom ml. Taktiež vystúpil náš žiak Matúš Makaj.

  • Spôsob úhrady školného

    Za  január  -  jún 2024 sa platí:

    Hudobný odbor - 36,00 €

    Výtvarný, Tanečný, Literárno-dramatický odbor - 30,00 €

    Druhé skupinové - 60,00 € 

    Školné môžete uhrádzať aj mesačne.

     

    Predpis školného máte na edupage, alebo Vám ho pripravia Vaši triedni učitelia.

    Nezabudnite vždy uvádzať Váš variabilný symbol.

  • Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2024

    Všetkým našim žiakom a ich rodičom želáme šťastné a veselé sviatky. V novom roku veľa úspechov na vystúpeniach a súťažiach.

    Zároveň Vám ponúkame videá z našich vianočných koncertov.

  • Dnes na MÚ

    Predvianočná atmosféra na MÚ s našou ľudovou hudbou, sólistami a speváckou skupinou pod vedením Anny Fundákovej a Pavla Ľonca.
  • Otvorenie denného stacionáru

    Dnes sme boli zahrať pri otvorení krásne zrekonštruovaných priestorov denného stacionáru. Príjemnú atmosféru všetkým prítomným navodili Filip Komár, Filip Sorokáš, Aneta Bognerová, Ján Fedák a bratia Jakub, Tobiáš a Peter Terkošovi. Žiakov pripravili učitelia K. Valaliková, M. Veľasová a Peter Hudák.

  • Nasledujúci týždeň sa bude niesť v znamení koncertov

    Najprv pozývame rodičov, starých rodičov, súrodencov a kamarátov na Vianočné tancovanie 13.12.2023 (streda) o 17,00 hod. do kinosály MKOS 

    a

    17.12.2023 (nedeľa) o 16,00 hod. sa v kinosále MKOS uskutoční Vianočný koncert, na ktorý si môžete vyzdvihnúť vstupenky u triednych učiteľov.

    Tešíme sa na Vás😀

  • Aj k nám prišiel Mikuláš...

  • Vianočná pohľadnica 2023 - 20. ročník medzinárodnej výtvarnej súťaže detí

    Blahoželáme výtvarníčkam Timei Vološinovej za zlaté pásmo, Liliane Basošovej a Pavle Bubancovej za strieborné pásmo v tejto súťaži a za skvelú pedagogickú prácu pani učiteľke Valérii Šimovej. Do súťaže sa zapojilo 298 materských a základných škôl, 42 ZUŠ a 58 SZŠ a Spojených škôl zo Slovenska a Poľska. Teší nás, že práve práca našej žiačky Timei Vološinovej je aj na pozvánkach, ktoré pripájame k víťazným prácam. Ak pôjdete okolo, pozrite si v Dolnom Kubíne alebo Námestove práce aj naživo.

  • Ďakujeme za reprezentáciu školy

    Predvianočné obdobie je vždy bohaté na veľa vystúpení. Tak to bolo aj minulý týždeň 30.11. sa otvárala Sieň slávy, kde účinkovali Olívia Huňarová a učiteľky Olesia Mokhnal a Ivanna Zozulych, 1.12. vyhodnotenie súťaže Gerbocova literárna Snina ktorú svojím účinkovaním spestrili huslistky Eliška Miková, Anna Fundáková a klaviristka Anna Mária Čopíková pod vedením učiteliek Anna Fundáková, Olesia Mokhnal, Irena Kovaľová.

  • Akordeónový orchester v Poprade

    Prinášame Vám videozáznam zo zájazdu akordeónového orchestra na vystúpenie pre Červený kríž v Poprade.

    Ďakujeme za pozvanie, radi prídeme aj nabudúce.

  • Hrali sme pre Červený kríž v Snine i Poprade

    Medzi naše akcie, ktoré pripravujeme každoročne, patria vystúpenia pre Územný spolok Slovenského Červený kríža v Snine. Veľmi si vážime prácu, ktorú robia a radi chodíme zahrať oceneným darcom krvi. V piatok 24.11.2023 žiaci pod vedením učiteľov M. Veľasovej, O. Mokhnal a M. Rusnáka, s klavírnym sprievodom I. Zozulych oceňovanie spríjemnili svojim krásnym vystúpením. Ďakujeme žiakom P. Rošičovej, S. Juškovej - flauty, O. Huňarovej - husle, na akordeónoch hrali M. Makaj, M. Paraska, M. Lojan, J. Soroka, M.Grecko, T. Kovaľ - kachon. 22.11.2023 sme boli zahrať aj oceneným darcom krvi v Poprade. Program pre ČK v Poprade pripravil akordeónový orchester pod vedením pána učiteľa Martina Rusnáka.

  • Vystúpenie v kaštieli

    23. novembra 2023 naši žiaci Dominika Džofková a Jozef Gnip z triedy pána učiteľa P. Ľonca, ktorých na akordeóne doprevádzal pán učiteľ P. Hudák obohatili ľudovou piesňou slávnostné otvorenie výstavy v kaštieli umelkyne Janky Michalkovej pod názvom Na skle maľované.

  • Dve milé vystúpenia

    Minulý týždeň boli naši žiaci spolu s učiteľmi potešiť seniorov v Domove pokojnej staroby v Snine, ale aj zahrať na slávnosti menovania členov mládežníckeho parlamentu.

    Pre našich najstarších občanov  hrala ľudová hudba so speváckou skupinou a sólistami, ktorú vedú učitelia A. Fundáková a P. Ľonc. Ľudovým tancom potešili starkých žiačky II. stupňa tanečného odboru s pani učiteľkou I. Kačmárovou.

    Na modernú nôtu hrali a spievali pri slávnostnom menovaní členov mládežníckeho parlamentu v kaštieli pani učiteľka I. Zozulych, Jarka Gruberová so svojim učiteľom P. Ľoncom a Veronika Fedáková, žiačka pani riaditeľky K. Valalikovej.

  • 70. rokov Gymnázia v Snine

    Teší nás, keď sa naši žiaci zapájajú do prezentácie svojej základnej či strednej školy, tak ako to bolo aj pri oslavách 70. výročia vzniku Gymnázia v Snine. Podporujeme ich iniciatívu a sme radi, že sa chcú prezentovať.

    V programe účinkovali Akordeónový orchester pod vedením a dirigentskou taktovkou pána učiteľa Martina Rusnáka, spoluúčinkovali učitelia: sólo na husliach Olesia Mokhnal, klavír Ivanna Zozulych a basgitara Rastislav Hribik. Tancovali žiačky II. stupňa, ktoré vedie pani učiteľka Iveta Kačmárová.

  • Deň kroja

    Dnes krásny, deň venovaný Dňu kroja❤️ a naši tanečníci s pani učiteľkou Ivetou Kačmárovou a pánom primátorom Petrom Vološinom

  • 65. rokov ZUŠ

    1. septembra 2023 dovŕšila naša škola 65 rokov. Pri tejto príležitosti sme pripravili 31. augusta 2023 malú narodeninovú oslavu v kaštieli. 

  • Spôsob úhrady školného

    Za  september  -  december 2023 sa platí:

    Hudobný odbor - 24,00 €

    Výtvarný, Tanečný, Literárno-dramatický odbor - 20,00 €

    Druhé skupinové - 40,00 € 

    Školné môžete uhrádzať aj mesačne.

     

    Predpis školného Vám pripravia Vaši triedni učitelia, máte ho aj na edupage.

    Nezabudnite vždy uvádzať Váš variabilný symbol.

Novinky

Kontakt

  • Základná umelecká škola
    Študentská 1447/10
    069 01 Snina
  • +421 57 762 3450, 0911 205 414

Fotogaléria